Seguidors

dissabte, 4 de desembre del 2010

CURS D'ENCOIXINAT A MAQUINA

Acabo de tornar del meu primer (dic primer perquè no sera l'últim) curs d'encoixinat a maquina amb l'Eva Gustems, una dona encantadora que ha aconseguit que 8 intenses hores passessin volant.
Aquest matí abans de sortir de casa tenia una mica de por perquè pensava que eren masses hores sentada davant d'una màquina de cosir i que m'agobiaria. Què equivocada estava... ha sigut increïble...
També ha servit per donar-me compte de que he de canviar-me la màquina de cosir JA, la meva alfita es massa senzilla per desenvolupar el que he après avui tot i que haig de dir que s'ha portat fantàsticament, pero la pobra empal.lideix davant de totes les Berninas que hi havia avui al curs.


Acabo de volver de mi primer (digo primero porque no será el ultimo) curso de acolchado a maquina con Eva Gustems, una mujer encantadora que ha conseguido que 8 intensas horas pasasen volando.
Esta mañana antes de salir de casa tenia un poco de miedo porque pensaba que eran demasiadas horas sentada delante una maquina de coser y que me agobiaría. Que equivocada estaba... a sido increíble...
También ha servido para darme cuenta de que tengo que cambiarme de maquina de coser YA, mi alfita es demasiado sencilla para desarrollar lo que he aprendido hoy aunque tengo que decir que se ha portado de forma fantástica, pero la pobre palidecía delante de todas las Berninas que habia hoy en el curso.

Això són algunes de las figures d'encoixinat lliure que he practicat avui:
no s'hi val riure que és molt difícil i em sento molt orgullosa, jajajaja

Esto son algunas de las figuras de acolchado libre que he practicado hoy:
no vale reirse que es muy difícil y me siento muy orgullosa, jajajaja













2 comentaris:

  1. Ves que bien lo has pasado! Ahora a por la maquina nueva!
    Rose

    ResponElimina
  2. Hola
    Veig que fa molt que no escrius en aquest blog. Vas comprar la Bernina? És que en vull comprar una i estic dubtant molt

    ResponElimina